Verbeteringen

Gebruik statistieken

Wanneer je met de STIP-APP werkt, kun je alle statistieken op individueel niveau inzien, bijvoorbeeld in de vorm van een diagram met de totale som van de NPI-punten. Elke afdeling kan ook eigen statistieken samenstellen over de resultaten van de afdeling met betrekking tot de ingevoerde gegevens. Deze resultaten worden in het rapport vergeleken met een gemiddelde van de totale resultaten van alle deelnemende instellingen. Je kunt ervoor kiezen om de statistieken in een PDF-document te bekijken of deze via het tabblad Statistieken in de applicatie naar je e-mailadres te versturen. Als je lange tijd met de applicatie hebt gewerkt, is het heel interessant om de data van alle deelnemende instellingen, cijfers en resultaten in te zien en vervolgens conclusies te trekken uit je statistieken. In Nederland wordt hard gewerkt aan het (nog) beter maken van de zorg. En daar doen we graag aan mee.
Als jouw afdeling werkt aan verbeteringen waarbij je statistieken uit de STIP-APP heeft gebruikt, neem dan contact met ons op!

Kwaliteitsindicatoren

Op de website worden onze kwaliteitsindicatoren openbaar gemaakt. Je vindt ze onder één van de rode vakjes in het midden van de homepage van de website. Er is geen login vereist om toegang te krijgen tot gegevens.

Visualisatie van gegevens

Alle in de applicatie geregistreerde gegevens zijn toegankelijk en iedereen kan de visualisatiemodule gebruiken om gegevens op afdelingsniveau te genereren. Om de visualisatie te gebruiken is het noodzakelijk om in te loggen in de applicatie.